World Credit Congress & Exhibition 2016

ICM Consultoria Capacitación Integral SC si Leadership Events (LE), in parteneriat cu Doingbusiness.ro, sunt incantati sa prezinte comunitatii globale a creditului comercial, colectarii creantelor si riscului de credit, V-a Editie a World Credit Congress and Exhibition (WCCE). Evenimentul va avea loc in Bucuresti, Romania in perioada 8-10 Iunie 2016, Hotel JW Marriott.

A V-a editie a WCCE va oferi continut relevant si contacte la nivel de top pentru a sprijini functiile critice ale creditarii comerciale si a consumatorilor personalor fizice, colectarii creantelor, riscului comercial si serviciilor conexe. Indiferent de dimensiunea afacerii gestionate si nivelul de experienta in domeniu, participantii vor beneficia de o valoare importanta cu care sa contribuie imediat la sustenabilitatea afacerii in tranzactiile de pe pietele sensibile la economiile turbulente si impredictibile.

ICM si LE, impreuna cu promotorii si sustinatorii sai va recomanda cu tarie participarea si va intampina cu bucurie pe fiecare dintre voi la acest forum organizat in exclusivitate, ce-si propune sa va faciliteze succesul personal si sa aduca o contributie incontestabila afacerii voastre.

Cu consideratie,

Comitetul Director
World Credit Congress and Exhibition, a V-a Editie

5th World Credit Congress and Exhibition