Despre Congres

Cea de-a V-a editie a World Credit Congress & Exhibition din Bucuresti, Romania, continua practica facilitarii interactiunii dintre profesionistii din toata lumea din domeniul creditarii comerciale, colectarii creantelor si intermedierii prin terti. Intrucat conditiile lumii economice se afla intr-o continua schimbare, acest forum furnizeaza informatii actuale si semnificative pentru a permite discutii, interactiuni si un nivel inalt de intelegere practica, care in alte conditii ar fi ineficiente sau chiar imposibile. De-a lungul timpului, WCCE a oferit cadrul intelegerii directiei economiilor, a oportunitatilor si provocarilor cu care se confrunta companiile participante, identificand atat riscurile, cat si beneficiile si livrand solutii. 

5th World Credit Congress and Exhibition

WCCE a reunit intotdeauna cu succes lectori de top si a prezentat programe de dezbateri cu un continut consistent pentru participanti, clienti, furnizori si in special cu valoare adaugata pietelor, in cazul de fata Europa de Est, unde evenimentul a avut loc.

Pentru 2016, asteparile sunt ca 350 de specialisti sa participe la cea de-a V-a editie a WCCE, bazandu-se pe succesul inregistrat la editiile anterioare din Mexico City, Dublin, Sydney si Johannesburg.

Ofertele WCCE din Bucuresti din 2016 promit un nou nivel inalt de valoare pentru participanti.

Intelege economia de credit...genereaza solutii.

Academic Committee